+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Marstall sörsátor

Marstall sörsátor

Able's család 1982 óta jelen van a vendéglátásban és a gasztronómiában, több hatalmas autentikus bajor étteremmel büszkélkedhetnek Münchenben.Able's család volt a 2014-es oktoberfest nagy újdonsága, hiszen a gasztronómiában méltán nagynevű család Kalbs Kuchl szátorral képviseltette magát a Wiesen. A hihetetlen nagy sikerre való tekintettel 2015-ben egy új és jóval nagyobb már nem csak ételekkel, hanem sörrel is növelték kínálatukat és létrehozták a Marstall sörsátrat. Able's családnak ezzel egy álma vált valóra, hiszen a híres Hippodrom sörsátor megszűnésével, egy hatalmas sátorral elfoglalták az Wiese első számú helyét.

A Martsall névvel Leo von Klenze munkásságának, aki többekközött a bajor királyi lovardát is építette, és Ludwig bajor herceg és Therese Szász-Hildburghausen házasságának állít emléket, hiszen 1810 Oktober 16.-án egy lovasverseny került megrendezésre a Theresienwiesen megünnepelvén az esküvőt. Ez a verseny volt az előfutára a mai Oktoberfestnek. Ennek állít emléket az Able's család Marstall nevű sörsátrával.

A ló motívumok mindenhol megtalálhatóak. A bejárat egy hatalmas kocsit szimbolizál, melyet négy ló húz és a csapat is feltűnik a motívumokon. A sátor belsejébe hatalmas faragott ló szobrok fogadnak mindenütt. A színpad, ahol a fellépő zenészek kapnak helyet, egy lovas körhintát ábrázol.

A Marstall sörsátor ötvözi a tradicionális és modern stílust, ahol előkelő ételekkel és első osztályú szolgáltatásokat kapunk a bűvös hagyományos bajor vendégszeretettel karöltve. A Martsall sátor vendégeinek szórakoztatásáról énekesek és fúvószene gondoskodik. Az aranyló sárga nedűn és a bajor ételeken felül borkülönlegességekkel is kedveskednek számunkra.

A Martsall sörsátor elegáns környezet a fesztivál ünneplésére a sátor belsejében több mint 3200 embert tudnak fogadni és a kerthelyiség további 1000 ünnepelni, szórakozni és pihenni vágyónak ad helyet.

Minden nap 12:00 órától tradicionális bajor zenét játszanak mely 18:30-ig, ezek után élő party zenével fokozzák a hangulatot és a vigadalom egészen zárásig, azaz este 23:00 óráig meg sem áll.