+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Szállásos Oktoberfest program? Miben más, mint nonstop utazással?

2016. július 8., péntek 19:41:42
Szállásos Oktoberfest program? Miben más, mint nonstop utazással?

Szállásos Oktoberfest programunk alapvetően azok igényét igyekszik kielégíteni, akik tehetősebbek és több idejük áll rendelkezésre az utazásra. Szállásos útjainkon mindenre kicsit több idő jut, ami abból az egyszerű tényből is fakad, hogy több idő áll rendelkezésünkre. :)

 

Szállásos programjainkon olyan utazási tervet állítottunk össze, amely az Oktoberfest fő attrakciója mellett lehetőséget ad más, különleges szépségű helyszínek bejárására, csodálatos látnivalók megtekintésére.

 

Utazást indítunk 1 illetve 2 éjszaka szállással. Minél több időnk van, annál több lehetőségünk marad a fakultatív kirándulásokra, vagy München környéki kitekintésre.

 

Egy éjszakás utazásunk során beletettük a programba a Müncheni Sörfesztiválon túl a varázslatos szépségű Neuschwanstein-i kastélyt, amely olyan magávalragadó látványt nyújt, hogy kár lenne kihagyni, ha már erre járunk. A Neuschwanstein-i kastély ma Európa egyik leglátogatottabb kastélya, bajorország legkedveltebb turistacélpontja. Ennél a programnál az első éjszakát a buszon töltjük, a másodikat szálláson. Harmadik napunkon hazafelé Salzburg városában teszünk egy rövid látogatást és lehetőségünk lesz elfogyasztani osztrák ebédünket. Kellemes utazást követően az esti órákban érkezünk haza.

 

Ettől eltérően 2 éjszakás Oktoberfest programunkon mindkét éjszakát szálláson töltjük. Ennél az utazásnál van a legtöbb időnk, ugyanis reggel kezdjük meg kirándulásunkat. Már az első nap világörökségi látnivalókban gyönyörködhetünk, ugyanis megtekintjük még a délelőtt folyamán az UNESCO világörökséghez tartozó Melki apátságot, amely a barokk építészet egyik fennséges hagyatékaként várja az ide látogatókat. Még aznap délután csodálatos, meredek heggyel szegélyezett városba érkezünk, Salzburgba. Salzburg olyan város, amelyet egyszer látni kell, olyan gyönyörű. Hatalmas hegyre épült váráról fennséges panoráma tárul elénk, ezért javasoljuk mindenkinek, hogy fényképezésre alkalmas eszközökkel közelítsétek meg a várat! :)

 

Másnap reggel már elérjük utazásunk egyik fő attrakcióját, az Oktoberfestet Münchenben. Itt nagyszerű lehetőség nyílik a város alapvető látnivalóin túl belekóstolni igazi programkülönlegességekbe, amelyből szinte nehéz is választanunk. Éppen ezért úgy állítottuk össze fakultatív programjainkat, hogy lehetőleg mindegyikre jusson időd.

A nap végén ismét megpihenünk szállásunkon, hogy másnap újult erővel pótolhassuk be mindazt, amit látni szeretnénk Münchenben. Fakultatív lehetőséget kínálunk a Neuschwanstein-i kastély megtekintésére, ezáltal 2 éjszakás progamunk a teljes szolgáltatási palettánkat lefedi. :)

 

Mindenkinek ajánljuk szállásos programjainkat, akinek anyagi és időbeli lehetőségük engedi. Olyan programokkal egészítettük ki az Oktoberfest utazásunkat, amelyért megéri nektek is szállásos programjainkat választanotok!

 

 

A programváltozás jogát fenntartjuk.