+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Mi újság az Oktoberfesten? - 2014 Újításai

2015. július 31., péntek 13:48:17
Mi újság az Oktoberfesten? - 2014 Újításai

Egyenesen a sajtótájékoztatóról jelentjük: a Müncheni Városi Múzeumban Josef Schmid, az Oktoberfest “főnöke” jelentette be a sörfesztivál legfontosabb újításait 2014-ben.

Új sátrak


Idén nyitja meg kapuit a Marstall, amely a Hippodrom utódja lesz, ugyanakkor megtartja a lovak iránti elkötelezettségét. A sátor egyik helyiségébe megközelítőleg 3500 vendég fér majd be, míg egy másikban egyszerre akár 900 sörimádó látogató is találhat magának helyet.

Mi újság az Oktoberfesten? - 2014 Újításai 1
A képen a Marstall sátor tulajdonosai: Sabine és Siegfried Able, valamint lányaik, Verena és VanessaA másik újdonság, a Kalbsbraterei, egy 300 férőhelyes sátor lesz, melynek tulajdonosa, Erich Hochreiter borjú-ételekkel és a hagyományos bajor konyha egyéb remekeivel kényezteti majd a korgó gyomrú fesztiválozókat.


Új szórakoztató egységek

Karl Häsler "Encounter"-je (“Találkozás”) a sci-fi és izgalom világába kalauzol, miközben tanúja lehetünk egy balul elsült orvosi kísérletnek és egy portyázó földönkívülinek. Aki persze nem vágyik effajta izgalomra, annak ott lesz a karibi életérzést Európa közepére varázsoló “Big Bamboo”. A 200 m2-es vidámparkban mambózhatunk, valamint hordókat összekötő hidakon egyensúlyozhatunk.

Mi újság az Oktoberfesten? - 2014 Újításai 2

Az Old Oktoberfest újításai

Az Oide Wiesn területére is készültek újdonságok: a nosztalgikus látnivalók között idén először találunk majd művészien megtervezett 100 éves körhintát és céllövöldét, melynek néhány részét még az 1880-as években készítették. Valószínűleg idén is ez lesz az Oktoberfest egyik leglátogatottabb része.

Mi újság az Oktoberfesten? - 2014 Újításai 3

ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is... és gyere velünk az oktoberfestre ;)