+36 1 322 0032 | BELÉPÉS
travelorigo.com

Kiknek ajánljuk az Oktoberfest nonstop utazásunkat?

2016. július 8., péntek 18:44:51
Kiknek ajánljuk az Oktoberfest nonstop utazásunkat?

Nonstop programunkra rengetegen jelentkeznek. Ennek oka az, hogy az utazás rendkívül költséghatékony, ugyanakkor a mai felsőkategóriás buszok már meglehetősen kényelmesek, az ülések közti távolság szélesíthető, a karfa és az ülés dőlésszöge állítható, így meglehetősen kellemes és kényelmes tud lenni a buszos utazás.

 

A nonstop utazás minden esetben azt jelenti, hogy az éjszakát az autóbuszon töltjük, spórolva ezzel a szálláson, így pihenés közben is haladunk München felé. Ugyan van mosdó a Travelorigo-s buszokon, de higiéniai és kényelmi szempontokat figyelembe véve leginkább a 3-4 óránkénti megállásokat preferáljuk.

 

A megállóknál lehetőségetek van kinyújtóztatni a lábatokat, vásárolni a benzinkutakon és Autogrilleknél. Minden esetben igyekszünk olyan kiálló helyeken megállni, ahol kellemes vásárlási, étkezési lehetőségeket is találtok, néhány helyen még 1-2 euróért cserébe még le is lehet zuhanyozni.

 

Az Oktoberfest, más néven Müncheni Sörfesztivál mintegy 660 km távolságra található Budapesttől, így nagyságrendileg 2-3 pihenővel elérhető távolságra található. Nincsen messze, nagyságrendileg - amennyiben a körülmények is adottak - mintegy 9-10 óra alatt elérhető távolság, a nettó utazási idő pedig városi forgalomtól függően ca. 7-8 órára jön ki. Ez az időintervallum kitűnően használható az esti szunyókálásra, filmezésre, hamar elrepül az idő.

 

A nonstop utazásban az a jó ilyen kis távolságnál, hogy pont egy alvásidőnyit vesz igénybe az út, aki jó alvó, az a kényelmes buszülésekbe belekuporodva kipihenten érkezik Münchenbe. Vannak hasznos dolgok, amiket a buszos utazáshoz érdemes magunkkal vinni: ilyen a nyakpárna, egy könnyű pokróc, esetlegesen egy szemfedő. Hasznos lehet vinni zenehallgatáshoz fülhallgatót, a mobiltelefonok külön töltéséhez power bank-et (külső aksi).

 

Oktoberfestes nonstop utazásunkat lényegében mindenkinek ajánljuk, aki költséghatékonyan szeretne utazni és nincs különösebb problémája azzal, hogy a buszon kell aludnia, hiszen nagyon hamar megérkezünk Münchenbe és a buszok kényelmi fokozata kellemes pihenési lehetőséget kínál utasainknak.